Pieczona makrela z warzywami - 300-350g
Zapiekanka z mięsa mielonego (wieprzowo-wołowego), warzyw, ziemniaków, bakłażana podawana z sosem jogurtowym - 350 g
Filet z kurczaka duszony i faszerowany ze szpinakiem i pomidorem w sosie sirene - 250 g
Filet z indyka duszony w sosie różanym - 200 g
Omlet z wątróbką drobiową z dodatkiem sera kaszkawał – podawany z konfiturą wiśniową - 250 g
Pieczona gicz jagnięca podawana w śliwkowym sosie pieczeniowym - 300-400 g
Pieczony udziec jagnięcy w sosie własnym - 200 g
Labraks z pieca - 300-350g
Dorada z pieca - 300-350g
Kaczka po bułgarsku podawana z wiśniowymi buraczkami - 200g
GODZINY PRACY: Pon-Czw,Nd: 12.00 - 23.00 Pt-Sob: 12.00 - 00.00